Ungarns GP: Vejrudsigten

Kun en uge efter løbet på Hockenheim er det igen tid til at se Formel 1. Denne gang, er det Ungarns Grand Prix vi skal overvære, et løb, der ser ud til at blive tørt, men med våd træning, i stil med Hockenheim.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/7 2010 klokken 11:07

Det er kun en uge siden vi skrev den sidste vejrudsigt forud for Tysklands Grand Prix, hvilket er noget vi er glade for. At det så også varsler Formel 1-feltets sommerferie, er vi mindre glade for.

I sidste weekend havde kørerne ikke mange chancer for at forberede sig optimalt til løbet, da træningen om fredagen først var meget våd og derefter bare fugtig. Vejret lørdag var måske endnu mere tricky, da der både før og efter tredje træning kom regn. Kvalifikationen holdt dog helt tør, selvom det trak en del op til sidst.

I Ungarn lader det til, at de ikke vil stå tilbage for tyskernes udfordrende vejrsituation.

Fredag
Alt tyder på, at det bliver en våd fornøjelse for alle på Hungaroring. Meteorologerne varsler en del skyer med regn, men med mulighed for at solen kikker en anelse frem. Temperaturerne ligger på omkring 26 grader.

Lørdag
3. træning ser ud til at blive våd, i stil med de to første, mens der er mulighed for opklaring senere på dagen, altså ved kvalifikationen. Temperaturerne skulle dog falde til omkring 20 grader, hvilket Ferrari hidtil ikke har været glade for.

Søndag
Løbsdagen skulle blive tør. Ingen antydning af regn med en pæn temperaturstigning til respektable 27-28 grader med høj luftfugtighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Konkurser på vej? Durango tror på F1-entré i 2011 »