Point resten af sæsonen

Det er udmeldingen fra Force India-ejer, Vijay Mallya, at holdet fra og med det kommende løb i Ungarn skal have point med hjem fra mindst en af deres biler.

Vitantonio Liuzzi . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/7 2010 klokken 12:07

Tysklands Formel 1 Grand Prix, der blev afviklet i sidste weekend, var på mange måder et underligt løb. Flere af de hold, der tidligere har klaret sig ganske godt, og som vi løbende har set forbedre sig, faldt helt igennem, mens Ferrari, der gennem det meste af sæsonen har kæmpet med en ustabil racer, pludselig var totalt dominerende.

Et af de hold der måtte sande, at det gik den forkerte vej i sidste weekend, var Force India, der ellers mere og mere lignede et tophold.

Det har fået Vijay Mallya helt frem i skoene. Nu skal holdet bevise, at de har det der skal til, for at være med der, hvor det er rigtigt sjovt.

”Tyskland var meget skuffende for os, men jeg ser det dog kun som en enkelt glipper for os,” kom det fra inderen bag Force India. "Heldigvis, var det kun anden gang i år, at vi er kommet hjem uden et eneste point, og det bliver forhåbentlig også sidste gang.”

Vijay Mallya satser på, at holdets stabilitet vil sætte dem i stand til, at gå forbi Renault i mesterskabskampen, hvilket vil bringe holdet op på 5. pladsen.

”Hvis vi holder stabiliteten resten af sæsonen, og sikrer os, at vi har point med hjem fra hvert løb, er jeg sikker på, at vi nok skal opnå den vigtige 5. plads,” forklarede Mallya.

At holdet ikke fik point i Tyskland tilskrives til dels Liuzzis uheld under kvalifikationen og at Sutil fik mekaniske problemer under løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Derek Warwick steward i Ungarn ”Presseskandale” hos Virgin »