”Presseskandale” hos Virgin

En lille presseskandale har været i gang hos Virgin Racing efter, at der er blevet ændret i den pressemeddelelse, som det engelske hold var klar til at sende ud til journalister, pressefolk og medieverdenen.

Lucas di Grassi fik lokal støtte . Copyright Virgin Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 29/7 2010 klokken 12:07

Lucas di Grassi har bragt sig i fedtefadet hos Virgin Racing efter, at han har ændret i Timo Glocks udtalelser forud for udsendelsen af den officielle pressemeddelelse efter Tysklands Grand Prix. En ændring som stadig er at finde.

"Når kørerne giver de normale kommentarer foregår det på skrift," fortæller Virgins presseansvarlige Tracy Novak. Ingen havde dog forventet, at Lucas di Grassi ville tilføje en sætning til Timo Glocks udtalelse.

Timo Glock har fået ændret sine udtalelser af holdkammeraten Lucas di Grassi. Det var nok ment som en joke, men sådan så tyskeren ikke på det. Copyright Virgin Racing

Egentlig meget humoristisk, men sådan ser Timo Glock ikke på det. Han forsikrer, at han aldrig er kommet med den udtalelse.

”Da jeg læste det blev jeg meget overrasket. Jeg kan garantere, at det ikke er noget jeg har sagt.”

Di Grassis tilføjelse står i første linie i Timo Glocks udtalelse.

“Det var en svær start på løbet, da Lucas overhalede mig i en brillant manøvre.”

Lucas di Grassi har fået en balle, men skulle ellers slippe uden flere konsekvenser. Udtalelsen kan læses på Virgin Racings egen hjemmeside.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Point resten af sæsonen Button: Det er min skyld »