Button: Det er min skyld

Det er ikke ofte at en kører tager skylden for en andens mangel på performance, men det er ikke desto mindre hvad Jenson Button gør, når han siger, at det er hans skyld, at Schumacher ikke performer. ”Bilen er bygget til mig, ikke til ham!”

Jenson Button . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/7 2010 klokken 13:07

I et interview efter det tyske grand prix i weekenden, udtaler Jenson Button rent ud til det tyske blad 'Sports Bild', at han mener Michael Schumachers manglende performance hænger sammen med, at Mercedes GP-raceren, er udviklet til ham.

”Michael (Schumacher, red.) vil have en bil, der er meget direkte, mens jeg foretrækker en understyrende bil,” kom det forklarende fra Button.

”Det er ikke noget man lige laver om på, hvorfor det ikke lader til at de får løst udfordringen lige med det samme.”

Er det rigtigt, at Jenson er så lille? Copyright Mercedes

”En Formel 1-racers grundlæggende køreegenskaber lægges fast meget tidligt i designfasen, altså længe før Schumacher blev hyret ind til holdet. Det bliver noget helt andet at se i næste sæson, hvor han får en bil efter hans eget hoved,” tilføjede verdensmesteren.

”Men tyskerne skal takke mig alligevel,” tilføjede den smilende Button. ”Hvis ikke jeg havde forladt Brawn til fordel for McLaren, var der aldrig blevet plads til Schumacher.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ”Presseskandale” hos Virgin Monaco sikret overlevelse »