Ungarns GP: 3. frie træning

Endnu engang var det Red Bull, der blev noteret for hurtigste tid, under træningen op til eftermiddagens kvalifikation, forud for løbet i morgen. Denne gang var det dog Mark Webber, der satte den hurtigste tid.

Mark Webbers knyttede sejrshånd . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/7 2010 klokken 14:07

Mens vi tidligere på sæsonen har vænnet os til at se, at det var Red Bull og McLaren, der kæmpede om at tage pole position og notere sig for de hurtigste træningstider, er der nu kommet en anden med ind i gamet. Det tyder på, at Ferraris stærke performance på Hockenheim ikke var noget enkeltstående.

Red Bull har dog sat sig på hurtigste tid, under de to foregående træninger, med Sebastian Vettel som hurtigste mand. Dog med Ferrari som nummer to hver gang.

Det var dog ikke tilfældet her til formiddag, hvor det var Mark Webber, der havde fundet frem til det rigtige set-up, hvilket sikrede ham den hurtigste tid. En tid der ikke bare var lidt hurtigere end Vettels næstbedste tid, nej, den var et ½ sekund hurtigere end holdkammeratens og 1,2 sekund hurtigere end nummer tre, Fernando Alonso i Ferrari.

Nummer fire, var Robert Kubica, der igen beviser, at Renault er på vej tilbage mod toppen, dog var han 1,5 sekund efter Webber, så der er stadig langt vej til toppen.

McLaren viste igen, at deres udvikling lader til at gå baglæns. Hamilton, der var den hurtigste af de to McLaren kørere, blev noteret for 6 hurtigste tid, lige efter Massas Ferrari, men markante 1,8 sekund efter Webber, og en tiendedel efter Massa.

Hos Mercedes ser det heller ikke for godt ud. Rosberg blev kun nummer 8 og Schumacher endnu mere skuffende nummer 12.

Hos Williams ser det ud til, at den positive udvikling fortsætter, eller i det mindste holder sig stabil, da Hülkenberg og Barrichello satte deres racere ind på 10 og 11 pladsen, med med Hulken som den hurtigste af de to for en gang skyld.

Efter denne træning, er der ingen tvivl om, at Red Bull, har sat en tyk streg under deres favoritværdighed på den snævre Hungaroring, der minder meget om Monacos gadebane, som Webber vandt i fornem stil.

Eneste hold der ser ud til at kunne true Red Bull er Ferrari, og det ser ud til, at det er Alonso, som har det der skal til, mens Massa måske holder en anelse igen, som følge af hans frygtelige ulykke sidste år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: 2. frie træning Ungarns GP: Kvalifikation - Vettel på pole »