Bernie kræver Interlagos-forbedringer

Bernie Ecclestone kræver forbedringer af den brasilianske bane Interlagos, hvis der stadig skal køres løb på banen i år 2015, hvor den nuværende kontrakt udløber. Bernie kalder banen for den værste i kalenderen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/8 2010 klokken 02:08

Mr. Formel 1, Bernie Ecclestone, kræver store forbedringer af den brasilianske bane, Interlagos, der har været en del af F1-kalenderen i dens nuværende form siden 1990.

Imens andre baner har opdateret til de krævende FIA-krav, forbedrede paddock- og medieområder o.l., har der nærmest været stilstand på Interlagos. Banen er flere gange blevet nyasfalteret, men det har ikke gjort banen mindre ujævn at køre på.

Interlagos set fra luften

Nu kræver Bernie Ecclestone, at banen får væsentlige forbedringer, og det skal ske snarest, ellers når banen ikke at opleve enden på den nuværende kontrakt.

I et interview med den brasilianske avis ’Estada de São Paulo’ udtaler han:

”For lang tid siden, i 1972, troede jeg på Brasilien og bragte F1 dertil. Men jeg vil ikke længere besvare spørgsmål fra holdene omkring den værste bane i mesterskabet.”

”Fremtiden afhænger af væsentlige forbedringer.”

Det er også forståeligt, at der stilles krav med tanke på de mange lande, der gerne vil have Formel 1. Mange af disse har økonomisk opbakning fra regeringer.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hockenheim fik overskud Bernie vil have kvinder, Liuzzi vil ikke »