• Forside

Ferrari lykkelige

Michael Schumacher tog den anden pole i år, og nummer 66 i sin karriere, som er ny rekord i Formel 1. Den gamle rekord på 65 delte han selv med Ayarton Senna.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 22/4 2006 klokken 23:04

Det var den anden pole for Ferrari i år efter den første i Sakhir, begge sat af Michael Schumacher. Det er dermed tiende gang at Ferrari er på pole ved San Marino's Grand Prix.

Michael tog også den pole nummer 66 i sin karriere som er ny rekord i Formel 1. Den gamle rekord på 65 delte han selv med Ayarton Senna.

Fra Ferrari's pressechef Luca Colajanni har vi modtaget følgende udtalelser.

Michael Schumacher (1) 1.22.795
”Vi har arbejdet meget hårdt de seneste uger, så det er vidunderligt at se at det er lykkedes for os. For at være helt ærlig, så er jeg ikke overrasket over at vi gjorde det godt."

"Det er meget dejligt at være tilbage på pole, og selvfølgeligt er pole nummer 66 noget særligt for mig. Lige nu koncentrerer jeg mig fuldstændigt om denne weekenden så jeg tror jeg vil først virkeligt værdsætte hvad jeg har udført på et senere tidspunkt."

"I går sagde jeg, at mit mål var pole og at vinde. I dag opnåede vi det første mål, og i morgen håber jeg vi opnå det andet. Jeg er sikker på vi har en god chance for at vinde”


Michael Schumacher jubler efter han tog pole.

Felipe Massa (4) 1.23.702
”Hvis jeg skal være helt ærlig så er jeg ikke glad. Ved begge mine omgange med nye dæk, var der trafik og jeg fik ikke det bedste ud af bilen. Bilen, motoren og Bridgestone dækkene var helt sikkert gode nok til en placering i top tre."

"Fjerdepladsen er bestemt ikke en katastrofe, men jeg kan ikke være tilfreds. Når det så er sagt er jeg optimistisk med hensyn til løbet. Vi har hvad der skal til for at opnå et godt resultat”


Filipe Massa er ikke tilfreds.