• Forside

BMW Sauber skuffede

Det var en skuffende kvalifikation for BMW Sauber da hverken Jacques Villeneuve eller Nick Heidfeld klarede at komme op i top ti. Fra BMW Saubers pressechef Jörg Kottmeier har vi netop modtaget teamets presseudtalelser.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 23/4 2006 klokken 00:04

Det var en skuffende kvalifikation for BMW Sauber, da hverken Jacques Villeneuve eller Nick Heidfeld klarede at komme op i top ti.

Fra BMW Saubers pressechef Jörg Kottmeier har vi modtaget følgende udtalelser.

Jacques Villeneuve (12) 1'23.887, BMW Sauber F1.06-02 / BMW P86
”Jeg er meget skuffet for bare to tiendedele havde givet en femteplads og jeg ved bilen kunne køre så hurtigt. Den anden omgang var hurtig men det gule flag hev os ud."

"Det ødelægger virkeligt alt og at slutte på femtepladsen i stedet for tolvtepladsen gør forskellen imellem at komme på podiet eller ikke.”




Nick Heidfeld (17) 1'24.129, BMW Sauber F1.06-03 / BMW P86
”Jeg ønskede virkeligt at klare den til top ti og jeg gjorede alt jeg kunne, men jeg mistede bagenden og røg ud i dækkene, hvilket desværre har beskadiget bilen temmelig meget. Alt i alt en skuffende kvalifikation specielt efter jeg havde en god fornemmelse efter de tre frie træninnger i går og i dag."

"Med nye dæk kunne jeg bare ikke få greb nok, men den positive side er at jeg føler mig vel tilpas igen efter jeg havde problemer med min mave i går.”


Nick Heidfeld.