• Forside

Super dag for Honda

Honda kunne være meget tilfredse med resultatet af lørdagens kvalifikation, hvor Jenson Button og Rubens Barrichello sluttede på henholdsvis anden- og tredjepladsen kun overgået af Michael Schumacher.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 23/4 2006 klokken 00:04

Honda Racing F1 holdet kommer til at starte søndagens løb i Imola fra første og anden startrække. Det står klart efter den spændende kvalifikation, hvor Jenson Button sluttede knap to tiendedele efter Michael Schumacher og Rubens Barrichello yderligere 2,5 tiendedele efter.

Her følger et uddrag af Hondas pressemeddelelse udsendt efter kvalifikationen.


Jenson Button

Jenson Button (2. plads, 1:22.988):

"Jeg er meget tilfreds med resultatet i dag, og at se os begge i top tre er stort for holdet. Bilen var meget bedre under kvalifikationen end denne morgen og den første halvdel af weekenden generelt, specielt med hensyn til vejgreb og håndteringen over kantstenene.

Vi fik lavet en masse arbejde gennem natten og denne morgen, og jeg er meget mere optimistisk for løbet. Vi må til at se, hvordan tingene kommer til at flaske sig, fordi det ved vi ikke indtil det tidspunkt, hvad alle har været i gang med under den frie træning, men jeg tror, vi bør være optimistiske. Holdet har udført et stort arbejde med at adressere problemerne fra Australien, og jeg tror, vi kan få et godt løb i morgen."


Rubens Barrichello

Rubens Barrichello (3. plads, 1:23.242):

"Jeg er af indlysende årsager henrykt over kvalifikationen i dag, og jeg bliver nød til at sige en stor tak til alle på holdet for deres hårde arbejde med at hjælpe med til at opnå dette resultat. Vi havde nogle problemer i de første løb, men dagens kvalifikation viser at de anstrengelser, vi alle har lagt i bilen for at få den mere til min smag, har betalt sig.

Vi havde to meget gode tests, og holdet har virkelig lyttet til mig om, hvad jeg havde brug for, for at tingene skulle blive bedre. Jeg er meget mere tilfreds med bilen nu. Den er ikke 100%, men vi er på vej derhen, og jeg tror på et meget bedre løb i morgen. Jeg glæder mig virkelig til det."


Rubens Barrichello og Michael Schumacher under pressekonferencen