Schumi får ikke egen bil

Michael Schumacher har denne sæson kæmpet med en bil, der er udviklet til Jenson Button og Rubens Barrichello og derfor ikke passer til hans kørestil.

Michael Schumacher . Copyright Daimler-Benz

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 13/9 2010 klokken 13:09

Ross Brawn, Mercedes GP, har udtalt at Michael Schumacher ikke får sin egen bil næste sæson. Det skal forstås på den måde, at bilen ikke udelukkende bliver udviklet efter hans kørestil, men til Nico Rosberg.

"Vi bygger ikke bare en bil omkring Michael. Vi vil bare udvikle en god bil," udtalte Ross Brawn til nyhedsbureauet SID. "Der er ikke nogen speciel karakteristik."

"Jeg kan ikke huske en bil der var designet til en specifik kørestil," sagde Schumacher. "Det eneste er en løbende udvikling af bilen i samarbejde med kørerne, og den kan gå i en speciel retning. Men først og fremmest gælder det om at bygge en bil, der er så hurtig og effektiv som muligt."

Yderligere nævnte Ross Brawn, at bilens præstationer på banen i høj grad afhænger af de dæk Pirelli leverer næste sæson.

Michael Schumacher Copyight Daimler-Benz

At bilen ikke bliver udviklet specifikt til Schumacher betyder ikke, at han har planer om at stoppe efter denne sæson. Sabine Kehm, Schumachers talskvinde, svarede tilbage på Eddie Jordans forventninger om at Schumacher stopper efter denne sæson:

"Michael har ingen planer om at stoppe efter dette år," sagde Kehm.
"Da han gik ind til hele comeback-scenarioet, var han fuldt ud informeret om bilen. Det er derfor han valgte en tre-årig kontrakt - du kan ikke forvente at komme tilbage og vinde med det samme i den situation."

"Han ville åbenlyst have håbet at udviklingen af bilen havde øget bilens ydelse mere end den gjorde. Men det er et tre-årigt projekt at bygge et vinderhold, og han er midt i den proces."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus går fra Cosworth Nick inde, Pedro ude »