Begge Toro Rosso-kørere ønsker Webbers sæde

Mark Webber stopper sandsynligvis i Formel 1 efter 2011-sæsonen. Sebastien Buemi fra søsterteamet Toro Rosso har tidligere udtalt, at han bejler til det potentielle ledige sæde. Nu melder holdkammeraten sig også på banen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/10 2010 klokken 13:10

Det er Christian Horners tidligere udtalelser om, at Mark Webber er i sin karrieres efterår, der har fået den spanske kører til at komme med sit ønske om sædet.

Til den spanske avis ’Diario Sport’ udtalte Jaime Alguersuari: ”Jeg vil ikke benægte, at det er meget tiltrækkende. Der er ingen tvivl om, at det er der jeg ønsker at være.”

”For mig er Red Bull og Toro Rosso den samme familie, og de har støttet mig siden jeg var 15, troede på mig til deres Formel 1-program, selv om jeg ikke havde nogen erfaring.”

Jaime Alguersuari kører en strandtur i sidste års RB5
Copyright Gerson_Sepulveda/Red Bull Racing


”Jeg vil hellere vinde en titel med Red Bull end med McLaren og Ferrari, fordi dette hold står mit hjerte nært, folk som har hjulpet mig hele vejen.”

Ironisk nok kan det være Sebastian Vettels sæde han overtager, hvis det skulle lykkedes for McLaren at lokke den tyske titelkandidat til det britiske hold efter den nuværende kontrakts udløb.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ryst a pose... Hvilken kører støttes af Red Bull? »