Lotus Renault bekræfter Heidfeld

Nick Heidfeld er her til aften blevet offentliggjort som Robert Kubicas afløser hos Lotus Renault GP. Det kommer ikke som den store overraskelse for nogen, at det bliver den hurtige tysker der har fået sædet (til låns).

Heidfeld klar til test . Copyright Lotus-Renault GP

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/2 2011 klokken 20:02

Det bliver den 33-årige tysker, Nick Heidfeld, der overtager det sæde som er ledigt hos Lotus Renault GP, imens Robert Kubica kommer sig ovenpå sit voldsomme uheld i en rallybil tidligere på året.

Nick Heidfeld fungerede sidste år som reservekører hos Mercedes GP, og overtog Pedro de la Rosas sæde hos Sauber Motorsport i sidste halvdel af sæsonen.

Heidfeld tester Lotus-Renault på Jerez
Copyright Lotus Renault GP


Nu er Quick-Nick igen tilbage som løbskører, og selv om han gerne havde set nogle andre omstændigheder, så er han glad for at få sædet.

”Jeg ville gerne være vendt tilbage til Formel 1 under andre omstændigheder, men jeg er stolt over at få denne chance.”

”Alt er sket så hurtigt, men jeg er meget imponeret over det jeg har set indtil nu, hvad angår faciliteter og dedikationen fra folkene i Enstone.”

Heidfeld på Jerez
Copyright Lotus Renault GP


”Jeg nød virkelig testen i Jerez sidste uge, og jeg har det allerede godt med gutterne på banen. Jeg har en god følelse af bilen, som er rigtig innovativ. Jeg er ekstremt motiveret, og kan ikke vente på, at sæsonen begynder.”

Nick Heidfeld sidder i Renaulten på lørdag og på mandag, når han skal teste i Barcelona. Vitaly Petrov tester fredag og søndag.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica har givet første interview Schumi kørte propagandaomgang »