Australiens GP. 3. frie træning. Vettel hurtigst

Efter total dominans af Red Bull i første træning, var det McLaren der var i front i den anden træning. Efter 3. træning rykkede Red Bull så tilbage og viste at de er super stærke og meget klar til at forsvare deres verdensmesterskab i år.

Fårehyrden Sebastian . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/3 2011 klokken 07:03

Først var det Webber, så var det Button og her til sidst var det så altså Sebastian Vettel, der satte sig på den hurtigste tid, endda markant hurtigere end de øvrige hold. Kun Webber kunne følge med.

Den allerførste træning i år, viste et utroligt stærkt Red Bull hold, faktisk skræmmende stærkt, men efter den anden træning fik vi håbet tilbage om, at nogle af de andre også kunne være med.

Men, men, men. 3. træning viste bare at Red Bull står med alle de bedste kort på hånden, forud for åbningsløbet i Australien, søndag.

McLaren ser ud til at være eneste hold der stabilt kan true Red Bulls suveræne fremfærd, mens Lotus-Renault køreren Petrov, noget overraskende , blandede sig i toppen, ved at sætte sig ind som nummer 5.

Nede i den kedelige ende, finder vi lidt overraskende Michael Schumacher i Mercedes GP raceren, efter ellers at have vist gode takter i fredagens anden træning.

Sidst på gridden er som ventet HRT. De fik dog sat deres første tid her i den tredje træning. Det er ikke rigtigt godt af det lille spanske hold, der vil have meget svært ved at få en bil med i løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: Kvalifikationen – LIVE Australiens GP – før løbet. »