Flere opdateringer til MP4-26

Lewis Hamilton tog sejren i Kina, noget han tidligere ikke selv havde troet muligt, men McLaren får ikke lov til at hvile på laurbærrene.

Sejrpodiet Kinas GP 2011 . Copyright Pirelli

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 20/4 2011 klokken 19:04

”Under vintertestene var bilen meget ringere end vi havde regnet med, og en sejr virkede ikke mulig, da bilen næppe ville have klaret mere end 10 omgange før den brød sammen.” Dette er en af de mange udtalelser som Lewis Hamilton er kommet med efter løbet i Kina som han vandt i fin stil.

”Jeg må tage hatten af for folkene i pitten, og alle dem hjemme i Woking. At lave så omfattende og effektive forandringer på så kort tid, er aldrig før lykkedes for os, og jeg ville ikke have troet det muligt, hvis man havde fortalt mig det på forhånd,” fortsætter en glad Hamilton.

McLaren henter Red Bull

”Det vigtigste lige nu er at holde fast i udviklingen, og der arbejdes på højtryk på at forbedre aerodynamik og downforce, da vi jo ved at de andre ikke står stille, og at vi reelt stadig mangler lidt for at være på højde med Red Bull. Når vi kommer til Tyrkiet vil vi være klar med en række opdateringer, som jeg glæder mig meget til,” slutter Lewis Hamilton.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel El Skal Lotus lave sportsvogne? »