• Forside

Button tror ikke på sejr i Tyskland

”Jeg har ikke en chance for at vinde Europas Grand Prix på søndag,” indrømmer Jenson Button i et interview op til søndagens Grand Prix på Nürburgring. Hvem vil så vinde?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/5 2006 klokken 13:05

Der var mange der havde regnet med, at Honda i år ville få det store gennembrud, men efter en sæsonstart, der slet ikke lever op til forventningerne, er der kommet en anelse mere realisme ind på holdet.

”Vi er slet ikke hurtige nok til at udfordre Renault,” kom det fra den unge brite. ”Vi forventer heller ikke at det er noget der vil ske en af de nærmeste dage.”

”Jeg vil normalt udpege mig selv som kandidat til sejren, men det vil være helt forkert på nuværende tidspunkt,” kom det yderligere fra Button, der således slet ikke vil følge Michael Schumacher, der efter sejren i San Marinos Grand Prix, til flere medier har udtalt, at han klart forventer at vinde igen, når Formel 1 feltet indtager Nürburgring, der ligger tæt på tyskerens fødeby Kerpen.

Button tror dog, at det bliver Fernando Alonso der igen indtager den øverste podieplads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER