• Forside

Montagny i venteposition

Den franske Super Aguri pilot, Franck Mantagny, er sat i venteposition af holdets ejer, der ikke vil udelukke om holdets udskældte japanske pilot, Ide, vil få sit sæde tilbage, når Formel 1 feltet i næste weekend, indtager banen udenfor Barcelona.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/5 2006 klokken 16:05

”Jeg er blevet bedt om at holde mig klar,” kom det fra Montagny. ”Holdet har lovet at komme med en udlemding mandag eller tirsdag,” forklarede han yderligere.

Men hvis man skal tage et hurtigt kik på franskmandens indsats, inden han måtte trække sig fra Europas Grand Prix, med flammer ud af Honda motorens højre side, kan man roligt sige, at han klarede sig betydeligt bedre end Ide nogensinde har formået.

”Jeg vil forhåbentlig være at finde bag rettet på Super Aguri raceren igen i weekenden,” udtalte den nu 28 år gamle franskmand, der formåede at følge med Sato i den anden Super Aguri racer.

Men da det ikke altid er den bedste mand, der vinder, så kan man ikke udelukke at Ide igen vil være at finde i bilen, når Spaniens Grand Prix startes på Søndag, da han har nogle sponsere med sig, som det lille ny hold, har svært ved at undvære.

Om FIA vil lade vejbumpet starte, er så en hel anden snak, som Montagny kun kan håbe på, kommer i spil, hvis ikke han har fået sædet forinden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER