• Forside

Renault tilbyder Kimi 143 millioner $

Renault går efter at bytte førstepilot med McLaren, når Fernando Alonso efter denne sæson skifter til McLaren og tilbyder ny Kimi Räikkönen hele 143 millioner $ for en 4årig kontrakt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/5 2006 klokken 09:05


De fleste er af den overbevisning, at Kimi Räikkönen i 2007 vil være at finde i en rød kørerdragt, hvor flere rygter allerede har mere end antydet, at finnen har skrevet under på en aftale med Ferrari, hvilket Kimi dog til stadighed benægter.

Nu vil Renault så blande sig i kampen om finnens underskrift og tilbyder han omkring 900 millioner kroner, for at binde sig til det franske hold i den næste fire år.

Kimi Räikkönen udtrykte efter Europas Grand Prix, i sidste weekend, at McLaren har meget tilbage at ønske og at han var meget skuffet over holdet.

”Vi er simpelthen for langsomme,” kom det fra Kimi.

Det er ikke Renaults problem! Ej heller hos Ferrari, der lader til at have fundet formen.
Men hvis Michael Schumacher beslutter sig for at blive hos Ferrari, vil Kimi Räikkönen næppe være at finde på holdet i 2007. Så Renault er slet ikke et dårligt bud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER