Koreas GP. 2. frie træning

Efter en første træning hvor der ikke ligefrem blev kørt igennem, var det noget mere underholdende at se anden træning, hvor Mclaren fulgte op på sidste weekends gode takter, ved at være hurtigst på den nye bane.

Hamilton under kvalen på Spa 2011 . Copyright McLaren Group

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/10 2011 klokken 10:10

Lewis Hamilton viste at han er en af de bedste, når det gælder om at sætte en tid under vanskelige forhold med Button lige i hælene, for at understrege at Mclaren raceren helt klart er en af de bedste racere lige nu.

Der er næppe tvivl om, at Jenson Button og Lewis Hamilton gerne havde set at McLaren raceren var lige så konkurrencedygtig fra sæsonstarten, som de har vist sig at være her over de sidste par løb, hvor de virkelig har formået at presse Red Bull.

Lewis Hamilton gav den alt, hvad raceren kunne trække Copyright Bridgestone Motorsportmedia

2011 verdensmesteren Sebastian Vettel, var tredje hurtigste mand ude på den fugtige bane, men han var hele 1,7 sekund efter Hamilton.

Ferrari var også igen med fremme, således var det Fernando Alonso der var fremme på en olacering som nummer 4 og dermed ind mellem de to Red Bull racere, da Webber blev noteret for den 5. hurtigste tid.

I modsætning til den første frie træning, fik alle sat en tid, hvis man kan kalde en tid på over 2 minutter for det. Liuzzi var eneste mand der runde 2 minutter for en omgang i et reelt forsøg på at sætte en hurtig tid rund på den koreanske bane, hvilket var næsten 10 sekunder langsommere end Hamiltons bedste tid.

Det tegner ikke godt for Liuzzi og HRT, der også havde store problemer i Japan.

Alle tider blev sat på intermedia dækkene, selvom der var nogle der prøvede sliks mod slutningen af træningen. Den kolde bane forhindrede dog at der kom varme nok i dækkene til at de kunne få grip nok til at kunne sætte en tid der var noget værd.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP: 1. frie træning. Schumi hurtigst Koreas GP. 3. frie træning »