Koreas GP. 3. frie træning

Den sidste træning inden det for alvor går løs med kvalifikationen til Søndagens Grand Prix, blev afviklet i tørvejr, hvilket fik mange hold til at bruge langt mere tid på banen end vi er vant til. McLaren fortsætter sin suveræne stil og det er fortsat Lewis Hamilton der markere sig som den bedste af de to.

Button foran Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/10 2011 klokken 05:10


Selvom det inden denne træning, har været tørvejr i flere timer, er banen fortsat fugtig og der er tilmed lidt vand på banen flere steder, men dog ikke så slemt at der ikke bliver kørt på sliks.

Det var meget tydeligt, at der manglede dyrebar test tid fra fredagens to træninger, med andre ord, så blev der hurtigt fyldt op på banen og sat tider.

McLaren viste sig igen at være lynende hurtig og virkelig udstille sig selv som primær udfordre til pole position senere i dag.

Men Ferrari var også med helt fremme og lå længe mellem de to McLaren kørere, hvoraf Hamilton var hurtigst.

Hos Red Bull så det meget svære ud, men om det er deres virkelige form eller om de holder igen, kan vi først komme med et endeligt svar på til kvalifikationen.

Hos Mercedes GP gik det igen ret godt, hvilket lover godt for fremtiden for det tyske hold, der i 2012 når slutningen af den indkøringsperiode som de satte op da de overtog Brawn GP holdet, hvilket også er Schumachers sidste sæson under hans nuværende kontrakt.

De fleste af holdende valgte langt overvejende, at kører på Soft dækkene, men Super Soft kom også i brug og det viste sig at være hurtigt, men hvor længe de kan holde, er et rigtigt godt spørgsmål, som træningen her ikke rigtigt giver noget svar på, dog hører vi at Schumacher har kørt 10 omgange på SS dækkene, uden der er problemer med dem.

Men selvom Super Soft dækkene er hurtige, så viser Hamilton at han fortsat er hurtigste mand på banen, selvom han kun er på Soft dækkene, som McLaren raceren har det ekstremt godt med.

I de døende minutter, ødelægger Algurisauri i Toro Rosso raceren, to gange i træk, Sebastian Vettels forsøg på at sætte en hurtig tid, noget verdensmesteren tydeligt viste sin utilfredshed med.

Webber viste dog, at Red Bull ikke er helt umulige, da Webber fik sin racer placeret op som nummer 3.

I de sidste sekunder viste Jenson Button dog, at han er den bedste McLaren kører for tiden, ved at sætte dagens hurtigste tid.

Altså en rimelig udramatisk træning, der dog igen viser, at McLaren er i god form og det ser ud til at det bliver svært for Sebastian Vettel at lave endnu en Pole Position.






OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP. 2. frie træning Koreas GP: Kvalifikationen - Hamilton på pole »