• Forside

Herbert vil gerne prøve Midlands F1 racer

Midlands sportslige chef Johnny Herbert siger, at han gerne vil prøve Midlands F1 racer, hvis han skulle blive tilbudt denne mulighed. Han vil dog ikke selv spørge efter en test.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/5 2006 klokken 14:05

Johnny Herbert har i et interview udtalt, at han gerne vil prøve at køre Midlands Formel 1 racer. Han vil dog ikke selv spørge efter en test, selv om det udefra set ville give mening. Johnny Herbert har kørt en masse forskellige biler både i og udenfor Formel 1, og hans erfaring fra de 165 Formel 1 løb han har deltaget i kunne komme Midland til hjælps.

Johnny Herbert siger dog, at

”Jeg er ikke en frustreret tidligere kører, men hvis jeg spurgt om jeg var interesseret, så ville jeg nok sige ja tak.”


Johnny Herbert vil gerne testkøre en Midland F1 racer, hvis han skulle få muligheden, men han vil ikke selv spørge om den

”Men jeg kunne ikke selv finde på at spørge. Jeg har haft min tid og gjort mit…Jeg er ikke ked af at befinde mig på denne side af hegnet.”

Det ville dog give mening at lade Johnny Herbert en test. Som tidligere Formel 1 kører vil han bedre kunne forstå de signaler, som kørerne kommer med og hjælpe til med udviklingen af bilen.

Johnny Herbert har efter han stoppede i Formel 1 kørt for Audi og Bentley i Le Mans og han har også prøvet at deltage i Indianapolis 500 løbet.