Valencia usikker

Gadebanen i Valencia er ikke nødvendigvis på kalenderen i al fremtid, da den lokale ledelse har meddelt at de vil genforhandle aftalen med Bernie Ecclestone.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 7/1 2012 klokken 14:01

Som så meget andet handler det om penge. Folkene bag Valencias Formel 1 Grand Prix mener ikke det er økonomisk bæredygtigt at afholde løbet i længden, hvorfor de er interesseret i at genforhandle prisen med Bernie Ecclestone.

Jose Cisco, der er vicepræsident for Generalitat Valencia fortæller:” Formel 1 Grand Prixet er ikke truet, men intet kan udelukkes. De store arrangementer ses alle igennem løbende, og de er ikke så bæredygtige som de var engang. Vi har en underskrevet kontrakt, og vi kan ikke tillade os at være ufornuftige, da bøderne for kontraktbrud vil være for høje, men vi bliver nødt til at finde en god balance."

Podiet ved Europas GP Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Valencias kontrakt løber indtil udgangen af 2014.

For mange fans er banen ikke specielt elsket, da omgivelserne nok er imponerende, men løbene ofte kedelige. Mange så nok gerne at man fjernede Valencias GP til fordel for det planlagte franske, og lod Spa Franchorchamps i Belgien forblive en fast del af kalenderen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Æreslisten Senna neddrosler Williams-kontakt »