Ecclestone holder fast i Bahrain

Bernie Ecclestone vælger for tiden at hører mere på Bahrains regerings udlægning af urolighederne i landet, end hvad man hører fra menneskerettighedsgrupper og holder derfor fast i at Baharins Formel 2 Grand Prix vil blive afholdt i 2012.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/2 2012 klokken 09:02

Urolighederne i kongeriget Bahrain er, ifølge Bernie Ecclestone, ikke så slemme som nogle gerne ville have dem til at se ud.

”Det er blot en flok unge mennesker der laver ballade,” udtalte Ecclestone til Telegraph Sport i aftes. ”Vi holder fast i vores planer om at afvikle et Formel 1 Grand Prix i landet i år.

”Jeg har hele tiden sagt, at hvis der skulle opstå problemer, ville det være på årsdagen for de første optøjer, hvilket var i går, så det kommer ikke som en overraskelse at der er en gruppe unge mennesker, der laver ballade,” tilføjede Ecclestone.

Starten i Bahrain

”Holdene har absolut ingen grund til at være bekymret over situationen, der på ingen måde kan sammenlignes med den der aflyste løbet sidste år,” sluttede Bernie Ecclestone.

Hvis urolighederne i landet fortsætter vil Ecclestone dog blive nødsaget til at genoverveje situationen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen et vigtigt skridt nærmere F1-sæde Få spændinger mellem Toro Rossos kørere »