• Forside

Liuzzi langt foran Speed og Jani

Dagens træninger viste, at Scuderia Toro Rosso kun ved et mirakel kommer til at blande sig i toppen af Formel 1 denne weekend. Heldigvis har STR Vitantonio Liuzzi for han er den hurtigste kører i fyrstedømmet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 25/5 2006 klokken 21:05

Vitantonio Liuzzi sluttede på plads 16.

”Jeg er glad for det vi har opnået i dag. Vi arbejdede på opsætningen og bilen var meget velbalanceret igennem begge sessioner. I den anden session forbedrede vi vores tider, selv om V10 motoren ikke gav os al den ekstra hjælp som folk troede den ville på denne bane.”


Scott Speed i Monacos gader

Scott Speed er Formel 1 debutant i Monaco, men deltog i GP2 løbet sidste år. Han sluttede på plads 23.

”At køre i Monaco i en Formel 1 bil for første gang var en meget intens oplevelse. Meget hårdt. Det er svært at sige, hvor vi befinder os, men jeg vil sige, at vi har visse problemer. Jeg mistede noget banetid i den første session, så vi skulle indhente noget i den anden træning.”

Neel Jani sluttede på en skuffende plads 27. Skuffende fordi han var den ’fredagskører’, der sluttede længst tilbage i resultatlisten, men det havde sin grund.

”Jeg kørte et komplet anderledes program. I forhold til de to andre kørte jeg løbssimulation, hvilket er grunden til, at mine tider ser langsomme ud, men jeg tror det gav teamet en masse brugbare data. Når man ser på min brændstofmængde og de dæk jeg kørte på, så havde jeg en god løbspace, så jeg er tilfreds.

RELATEREDE NYHEDER