HRT i store problemer

Efter en total fiasko under de to første træninger, mælder HRT nu ud, at de er nervøse for at de slet ikke klare kvalifikationen til årets første løb, hvilket vil være en katastrofe for det lille spanske hold.

HRT logo . Copyright HRT F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/3 2012 klokken 13:03

Store problemer hos HRT har fået holdchef Luis Perez-Sala til at melde ud, at han er nervøs for at de ikke klarer kvalifikationen og at deres problemer er så store, at han slet ikke ser at de er klar til at køre et Formel 1 løb, før årets tredje løb i Kina.

Det er noget af en udmelding fra det lille spanske hold, som ellers op til dette løb, har meldt ud at de havde styr på det hele og deres udeblivelse fra de første tests var begrundet i den manglende godkendte chrash test.

Problemerne med deres racere, betød at Narain Karthikeyan kun fik kørt et par omgange i den første træning, mens han fik 16 under vesten i den anden. Holdkammerart Pedro de la Rosa fik slet ikke gang i bilen under den første træning og formåede kun at køre en enkelt installationsomgang i den anden.

Ud over at de havde store stabilitetsproblemer, var HRT raceren tilmed ekstremt langsom.

”Vi har arbejdet utroligt hårdt for overhovedet at blive klar og vores anden bil blev lavet over natten, så på den måde er vi ret stolte over at være her,” kom det ærligt fra Perez-Sala.

”At vi kommer så meget på plads, at vi kommer til at være indenfor 107% reglen, bliver svært, men vi vil forsøge.”

”Vi mangler en del fart, men inden vi skal lede efter den, skal vi først og fremmest have bilerne til at fungere,” tilføjede han. ”Det bliver meget svært og jeg må indrømme at jeg ikke er optimistisk,” sluttede HRT chefen lidt trist.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP. 2. frie træning. Schumacher hurtig Kimi har problemer med styrtøjet »