Et minut for Watkins

Inden formel 1 løbet i Singapore på søndag, vil FIA gennemføre et minuts applaus for at hædre den folkekære og ikke mindst handlekraftige løbslæge, Sid Watkins, som vi mistede sidste onsdag.

Kørerne holdt et minuts stilhed for ofrene i Japan . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/9 2012 klokken 12:09

”Som følge af den sørgelige nyhed om at Professor Sid Watkins har forladt os, har FIA besluttet at arrangere en speciel hyldest i ære for hans minde, under det forstående Formel 1 Grand Prix i Singapore,” stod der i dag i en pressemeddelelse fra FIA.

En del af den specielle hyldest til den livsglade Watkins, går på et minuts applaus på gridden, af alle kørere og holdmedarbejdere der måtte befinde sig derude kort inden start.

Yderligere vil der være en bog, hvor alle der føler de har noget at byde ind med, kan skrive en sidste hilsen, anekdote eller hvad der måtte være på deres hjerte overfor ”The Pro”.

Sidste år blev der lavet en bronze statue af Watkins, som også vil være at finde ved siden af ”The Book of Remembrance.”

Senere på året forventes det at der vil komme en mere permanent hyldest til Professor Watkins.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alle venter på Hamilton Red Bulls generatorfejl selvforskyldt? »