Alle venter på Hamilton

Som det ser ud lige nu, kort inden Singapores Formel 1 Grand Prix, er det Lewis Hamilton alle venter på. Skifter han hold eller bliver han hos McLaren?

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2012 klokken 09:09

Det er Lewis Hamilton der sidder med det kort, der vil sætte spillet i gang omkring hvem der skal kører hvor i 2013.

Hvis Hamilton forlader McLaren, vil holdet få travlt med at finde en afløser, da de officielt har meldt ud, at de ikke har en plan B og klart forventer at Hamilton bliver på holdet, mindst en sæson mere, men mon ikke at der trods alt ligger en plan B klar i skuffen?

Vælger Hamilton at skifte, kan det blive Felipe Massas redning hos Ferrari, med mindre rygterne om at Jenson Button skulle have en kontrakt på plads med Ferrari for 2013 sæsonen, er sande, hvilket så vil give McLaren endnu større udfordringer.

McLaren siges at have vist interesse i at få Kovalainen tilbage til holdet, hvilket han ret sikkert vil takke ja til, frem for at blive hos Caterham endnu en sæson, men også Kimi Raïkkönen er forbundet med et come back til holdet, så det kan ende med et rent finsk hold, hvilket der helt sikkert er mange der vil værdsætte.

Eneste seriøse bud på hvor Hamilton skulle være på vej hen, hvis han smutter fra McLaren, er AMG Mercedes, hvilket så også betyder at vi kan forvente at Michael Schumacher vælger at gå på pension igen, i hvert fald som aktiv kører.

Noget af det der er med til at løfte sandsynligheden for det er at Schumacher har meldt sig til Race of Champions efter sæsonen, sammen med Sebastian Vettel, hvilket deres sponsorer har haft det lidt svært med, efter Schumacher kom tilbage til Formel 1.

Hvis Hamilton vælger at tage skiftet væk fra McLaren og over til Mercedes, betyder det dog ikke nødvendigvis, at Schumacher stopper, men at Rosberg også står over for et skifte. Det er dog ikke det mest sandsynlige udfald af den rokade.

Hvornår Hamilton melder ud, vides ikke, men der er en forventning til at der kommer en afklaring inden Formel 1 cirkusset forlader Asien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« The Iceman om Singapores GP Et minut for Watkins »