No New Jersey

Bernie Ecclestone har meldt ud, at folkene bag New Jerseys bud på en Formel 1 bane, ikke har opfyldt de krav der var sat til dem, hvorfor han har fjernet deres kontrakt. ”De har ikke en kontrakt!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/9 2012 klokken 09:09



Bernie Ecclestone har længe været meget fokuseret på at lave et Formel 1 løb i New York, hvilket løbet i New Jersey nok er det tætteste på han vil komme, men selvom det har så stor betydning for ham personligt, lader det ikke til at han er villig til at gå på kompromis med krav han stiller til dem.

”Vi er meget tæt på deadline,” udtalte Ecclestone til den engelske avis The Guardian.

”Vi har et møde med organisatorerne bag planerne meget snart. Jeg tror på, at med den rette økonomiske opbakning, vil det kunne lykkes for dem at få løbet i 2013, men de har lang vej igen med den bane.”

”Men som det er nu, har de ikke opfyldt de krav der er blevet fremlagt for dem, hvilket betyder at de ikke har en gældende kontrakt med os mere,” kom det tørt fra briten, der dog ser frem til at afvikle et Formel 1 løb i USA, senere på året, når Grand Prix of America bliver afviklet i Austin Texas den 18. november.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fem år mere i Singapore Pic blev også straffet »