Pic blev også straffet

Det var ikke kun Michael Schumacher og Mark Webber, der blev straffet efter løbet i Singapore. Charles Pic fra Marussia har også modtaget en straf, der dog blev tildelt i løbet, men forseelsen stammede fra tredje frie træning.

Charles Pic . Copyright Marussia F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/9 2012 klokken 10:09

Det er sjældent man hører en kører er tilfreds med at modtage en straf. Alligevel siger Marussias Charles Pic, at hans straf er fair og han forstår den.

Forseelsen skete under lørdagens frie træning, hvor franskmanden fik overhalet en bil, da der var rødt flag over banen. Man må ikke overhale under gult, og slet ikke under rødt, hvor definitionen jo nærmest er, at bilerne skal stoppe på banen.

Charles Pic
Copyright Marussia F1


Reelt set kører de langsomt ind i pit under gulflagsreglerne, så overhalingen Pic foretog stred imod det røde flag, der betyder fare/stop af løbet.

Marussia-køreren blev tildelt en tyve-sekunderstidsstraf, der blev lagt til den endelig tid, og en dags samfundstjenene for FIA.

Marussia overhalede Caterham
Copyright Marussia F1


Charles siger:

”Jeg har set informationen, og jeg vil gerne sige, at jeg er helt enig i det.. Det var en fejl fra min side, og jeg vil bruge denne erfaring klogt.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« No New Jersey Schumacher forhandler med Mercedes »