Schumacher forhandler med Mercedes

Mercedes Formel 1 chef, Ross Brawn, bekræfter at han er i forhandling med Michael Schumacher omkring en kontraktforlængelse med holdet, men vil ikke kommentere på hvor de er i forhandlingerne.

Michael Schumacher . Copyright Daimler-Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/9 2012 klokken 11:09

Michael Schumachers kontrakt med AMG Mercedes udløber efter denne sæson, hvilket markere det tredje år efter han besluttede sig for at vende tilbage til Formel 1 sporten som kører, efter et par års pause.

Mange forventede til at begynde med, at Schumacher ville vælge at stoppe før kontraktens udløb, da det blev tydeligt at han ikke sad i den vinderbil, som han helt klart forventede da han skrev kontrakt med holdet i 2009.

Nu er der mindst lige så mange, der forventer at han forlænger med Mercedes, der løbende er blevet mere og mere konkurrencedygtige, men dog ikke har formået at give Schumacher en ny sejr, kun Rosberg.

Uheldene har regnet ned over Schumacher i år, hvor langt de fleste på ingen måde kan tilskrives ham, hvilket har fået flere og flere over på holdet af dem der ikke tror han vil forlænge sin kontrakt.

Nu udtaler Ros Brawn så til BBC, at de er i forhandling med tyskeren, men at intet er afgjort endnu.

”Vi diskutere stadig mulighederne, er jeg ked af at måtte sige.”

”Jeg kan dog ikke kommentere mere på det, men blot understrege at Michael har været til stor nytte for holdet og at der ikke er nogen tvivl om at han virkelig har hjulpet os med at komme længere frem,” kom det forklarende fra Brawn.

”Jeg mener at Michael bidrager med utroligt meget, hvilket igen betyder at beslutningen ikke er lættere for ham om han vil fortsætte eller ej. Han er naturligvis meget involveret i beslutningen og den diskussion der er omkring det lige nu.”

Brawn indrømmer dog, at Hamilton vil være en fantastisk kører at have med på holdet, men vil slet ikke kommentere på om han er i snak med ham om et sæde i 2013.

”Han er en rigtig dygtig kører som et hvert ambitiøst hold gerne så kører for dem, men som jeg ser det, er der en utrolig masse spekulationer i gang omkring ham,” tilføjede han.

”Vi har forhåbentlig en udmelding klar indenfor de næste par uger eller måneder, som vil afklarer situationen,” sluttede Ross Brawn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pic blev også straffet Davide Valsecchi vil i Formel 1 »