Hamilton klar til Suzuka

Lewis Hamilton udtaler at han er klar til at give alt hvad han har, når Formel 1 feltet i weekenden indtager den japanske bane Suzuka, for at afvikle Japans Formel 1 Grand Prix, efter det nu er officielt at han ikke kører for McLaren efter denne sæson.

Lewis Hamilton umiddelbart efter hans sejr på Hungaroring 2012 . Copyright McLaren Group

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2012 klokken 12:10


Selvom det var ventet at Lewis Hamilton ville skifte sin nuværende McLaren racer ud med en Mercedes sølvpil efter denne sæson, kom det som noget af en bombe da det blev officielt.

Nu er det så ved at være tid til at kører Formel 1 igen, men nu er situationen selv sagt en anden, selvom Hamilton er sikker på at han fortsat har McLarens fulde opbakning.

”Jeg er klar til at give den alt hvad jeg har og kører helt ud til stregen,” kom det fra Hamilton.

”Vi skal gøre alt hvad vi kan for at vinde mesterskabet, hvilket betyder at vi skal vinde de sidste løb, hvis det skal lykkes for os,” tilføjede han.

McLaren har meldt ud, at den nye situation ikke ændre på holdets fokus og at Hamilton fortsat vil have lige så stor opbakning som tidligere, samt at der ikke vil være forskel mellem ham og Button.

Men når det er sagt, er der næppe nogen der vil være i tvivl om at McLaren helst så at verdensmesteren for 2012 også sad i deres racer i 2013, hvis de kan gøre noget for at det sker.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber vil have Schumacher Perez vil vise sit værd »