Perez vil vise sit værd

Efter det nu er officielt at Sergio Perez vil kører for McLaren i næste sæson, vil Perez have endnu mere fokus på at vise, at McLaren valgte rigtigt, når årets sidste løb afvikles.

Sergio Perez lykønskes af Peter Sauber . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2012 klokken 13:10


McLaren var hurtigt ude, da de meddelte at Sergio Perez ville kører for den i 2013, så hurtigt at Lewis Hamilton endnu ikke var præsenteret som Mercedes kører endnu.

Om det var for at vise at de var ovenpå eller at de bare ikke havde fået koordineret udrulningen af pressemeddelelsen bedre er uvist, men en ting er sikker, Sergio Perez er hurtig så hvorfor skulle pressemeddelelsen om ham ikke også være det?

Perez melder nu ud, at han glæder sig meget til løbet på Suzuka i den kommende weekend, hvor han endelig kan snakke om andet end hans fremtid hos McLaren og bevise at han er en af feltets hurtigste på banen.

”Suzuka bliver specielt og jeg vil gøre alt jeg kan for at gøre det ekstra specielt for mit hold og jeg,” kom det fra Sauber køreren.

Der er mange der mener at Ferrari spildte en stor chance, da de takkede nej til ham, fordi de mente han var for uerfaren, men det bliver spændende at se om han nu også er så god som det ser ud til, når han skifter Sauber raceren ud med McLarens ditto, eller om Sauber raceren faktisk er en af de bedste racere på banen, som mange hævder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton klar til Suzuka Schumachers sidste løb på Suzuka? »