Schumachers sidste løb på Suzuka?

Når Formel 1 cirkusset i weekenden afvikler det japanske Grand Prix på Suzuka, kan det meget vel være Michael Schumachers sidste på den berømte bane, da han i den forgangne uge mistede sit sæde til Lewis Hamilton.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/10 2012 klokken 14:10

Der er mange der ser Schumacher som helten over dem alle og næste lige så mange der mener at han burde have undgået det come back, der viste sig at være langt fra som forventet.

En ting er dog sikkert, det er at Lewis Hamilton har vippet den 7. dobbelte verdensmester af pinden hos Mercedes, hvilket betyder at tyskeren lige nu står uden et sæde i 2013.

Om det var Michaels eget valg eller om Hamilton virkelig formåede at skubbe superstjernen væk, ved vi endnu ikke, men det er sikkert at Schumacher selv har valgt at holde tilbage med at få underskrevet en ny aftale.

Sauber bejler til tyskeren, efter de mistede deres unge stjerne, Sergio Perez, til McLaren, der var hurtige til at finde en erstatning til Hamilton, men om de har råd til at have Schumacher i stalden er dog uvist.

Schumacher kunne vælge at kører gratis eller for meget få penge, hvis han tror på at Sauber raceren er mere komplet end Mercedes raceren, som han har haft sine problemer med i år, da de fleste nok ved at han næppe skylder penge væk.

Så endnu engang lader det til, at det er Schumacher der har det sidste ord at skulle have sagt, om hvorvidt det kommende løb på Suzuka bliver hans sidste i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez vil vise sit værd Pérez kan vinde i sit første løb næste år - Whitma »