Pérez kan vinde i sit første løb næste år - Whitmarsh

Martin Whitmarsh, chef for McLaren tror på, at Sergio Pérez, der afløser Lewis Hamilton næste år, kan blive vinder af sit første Grand Prix i den kommende sæson.

Sergio Perez . Copyright Sauber Motorsport

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 3/10 2012 klokken 22:10

Sergio Pérez er en af feltets yngste kørere med sine kun 22 år, men har alligevel præsteret nok i denne sæson til at blive samlet op af McLaren som afløser for Hamilton, der smutter til Mercedes.

I alt var 3 podieplaceringer for Pérez hos Sauber nok til at blive valgt over de andre kandidater, blandt andet Hülkenberg og di Resta:

"Vi havde selvfølgelig overvejet flere muligheder. Sergio er meget ung, og sidste år satte han hurtigste tid i Monaco, hvilket var en ret opmærksomhedsgribende præstering. Han har også haft nogle gode podieplaceringer i år.

Sergio Perez Copyright Sauber Motorsport

Jeg tror det egentlig bare var at se ham på banen - Hans attitude - Han er et meget intelligent og ydmygt menneske - Og vi tror han har større potentiale end hvad han har vist indtil videre," siger Whitmarsh.

Og selvtilliden fejler ikke noget hos teamchefen:

"Hvis vi giver ham en god nok bil, så kan jeg ikke se hvorfor han ikke skulle dukke op til det første løb i Australien kæmpende om sejeren.

"Jeg tror han lærer hurtigt og vi er optimistiske og ambitiøse omkring ham næste år."
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumachers sidste løb på Suzuka? Schumacher stopper »