Grosjeans egen skyld

Lotus chef Eric Boullier, har efter Japans GP udtalt, at Grosjean kun kan bebrejde sig selv for at stille sig i så dårlig en situation som han har, og melder ud at nok er nok.

Romain Grosjean til Ungarns GP 2012 . Copyright Lotus-Renault GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/10 2012 klokken 14:10

Noget kunne tyde på, at hvis Grosjean får endnu en ”ferie” som Webber har forslået, vil det være en af de helt lange.

Lotus chefen, Eric Boullier, har meldt ud, at han har haft flere lange snakke med Grosjean, hvor de har gennemgået rutinerne omkring starten, meget grundigt.

”Jeg har talt meget med ham,” kom det fra Boullier. ”Vi har ændret hans rutiner og forsøgt at gøre det mere komfortabelt for ham under starten, men når alt kommer til alt, er det kun ham selv der kan gøre noget ved det.”

”Han bliver nødt til at finde frem til hvad det er der kan ændre situationen for ham, så han kan blive bedre og mere afslappet og dermed have overskud til at holde fokus,” tilføjede franskmanden. ”Han skal finde den rette balance, noget kun han selv kan gøre.”

”Der er ingen tvivl om at han er et stort talent, men nok er nok,” sluttede Boullier, der på ingen måde ønsker at se Grosjean involveret i en ny ulykke, som den han forsagede på Spa.

Romain Grosjean med den nye Formel 1 racer, der skal hjælpe ham frem i feltet Copyright Lotus GP

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken til Sauber? Lotus med DRS problemer »