• Forside

Button kan blive verdensmester

Sir Frank Williams er sikker på, at Jenson Button har hvad der skal til for at blive verdensmester til trods for den åbenlyse dårlige sæsonstart briten har haft sammen med Honda. ”Det kræver bare at han kommer i den rigtige bil,” udtalte Williams

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2006 klokken 16:06

”En ting som tre årtier i Formel 1 har lært mig, er, at selv den bedste pilot ikke kan vinde løb, hvis ikke bilen kan honorere hans talent,” lød det tørt konstaterende fra Sir Frank Williams, der selv har haft sine problemer med at følge med helt fremme i forreste række de seneste år.

Jenson havde, som nok de fleste ved, skrevet under på en kontrakt med både Honda og Williams, for et par år siden, men efter en retslig dom måtte briten blive hos Honda.

I år havde Button så en direkte option på et Williams sæde, uden kontraktmæssige problemer med Honda, men han valgte i sidste ende at blive på det japanske hold.


Williams så gerne Button tilbage i sin stald.

Frank Williams ligger dog ikke skjul på, at ham meget gerne så Jenson Button tilbage i en Williams racer: ”Hvis julemanden kom forbi og tilbød mig Buttons service, ville jeg helt klart sig ja tak.”

Williams mener at Button er en af feltets absolut bedste piloter, næsten oppe på siden af Michael Schumacher.

”Han laver stort set aldrig fejl, han har en stor forståelse for bilen og forstår at få det bedste ud af det han har,” konstaterede han.

Samtidig slår englænderen fast, at deres stridighed omkring kontrakter, nu er fortid og at han ikke har noget imod Button personligt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER