• Forside

Heksejagt på Schumacher

Den tidligere Formel 1 pilot, Ricardo Patrese, mener at der bliver drevet heksejagt på Schumacher, som følge af hans uheld på Monaco banen. Tyskeren blev frataget den pole position, som han ellers havde kørt ind, og det kalder Patrse heksejagt mere end noget andet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2006 klokken 16:06

”Michael har været i Formel 1 så længe, at han vil kunne få et uheld til at se meget mere dramatisk ud, end det der skete,” kom det fra Patrese, der ikke tror på, at Schumacher forsøgte at forhindre Alonsos jagt på pole positionen ved at parkere sin bil på banen i Monaco.

”Alle langer ud efter ham, når de kan få chancen til det. Men faktum er, at han er den største Formel 1 pilot nogensinde og at han stadig er den hurtigste mand på banen,” lyder det i rosende vendinger fra brasilianeren.


Michael Schumacher i Monacos gader 2006.

”Det er en ren heksejagt der er indledt på ham,” sluttede han i et interview op til det Britiske Grand Prix, der bliver kørt i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER