Sutil får sæde

Adrian Sutil har fået lavet et sæde hos Force India, hvilket betyder at han er utroligt tæt på at sikre sig det sidste ledige sæde i Formel 1 i 2013, hvilket igen betyder at Karthikeyan trods sit statsborgerskab og stærke sponsorer, næppe kommer i Formel 1 i år.

Adrian Sutil . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/2 2013 klokken 11:02

Det er nu officielt, at Adrian Sutil har fået lavet et sæde hos Force India, som han er sat til at teste sammen med under de næste tests.

Det betyder dog ikke, at Sutil er sikker på at få sædet, da der fortsat er andre kørere på spil, men ikke nogle med samme erfaring og hastighed. Dog kan penge ende med at blive den afgørende faktor.

Jules Bianchi og James Rossiter har ligeledes hver fået lavet et sæde hos Force India, men mens Bianchi fortsat anses som en kandidat, er der ikke mange der tror på Rossiters chance for en Formel 1 debut.

Force India har, efter Sutil fik lavet sit sæde, meldt ud at det ikke er ensbetydende med at han bliver Grand Prix kører for dem i 2013.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1 på Monza 2012 – Fredag Marco Sørensen ny Lotus Juniorkører »