Marco Sørensen ny Lotus Juniorkører

Danske Marco Sørensen er her til aften blevet bekræftet som Lotus F1 Junior Team-medlem. Dermed kommer Marco i lære som professionel racerkører, og får intensiv træning indenfor mange områder af F1-holdet.

Junior F1 Team . Copyright Lotus F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/2 2013 klokken 20:02

Marco Sørensen er blevet bekræftet som Lotus F1 Juniorkører. Han bliver spydspids i et hold bestående af seks andre kørere, der fordeler sig over Formel Renault 3.5, Formel Renault 2.0, GP3 og gokart.

Marco Sørensen
Copyright Renault Sport


Det nye kuld består af Marco Sørensen, Marlon Stockinger, Alex Fontana, Oscar Tunjo, Esteban Ocon, Alexander Albon og Dorian Boccolacci.

Man fristes til at sige, at Marco Sørensen vender hjem, da han i 2009 også var en del af Renault F1 Juniorprogrammet, der blev sløjfet efter Crashgate nær havde kostet holdet livet.

Renault juniorkørere 2009. Ser de bekendte ud, så er det Charles Pic og Davide Valsecchi, der står ved siden af Marco Sørensen.
Copyright Renault F1


Der er ingen tvivl om, at Marco Sørensen vil gøre sit for at udnytte denne eksklusive mulighed, der kan munde ud i en test ved dette års juniortest sidst på året.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sutil får sæde Lotus annoncerer junior team kørere (Fuld liste) »