Holdet.dk 2013

Som tidligere år, så har BMF1 et samarbejde med Swush/Holdet.dk om Formel 1 konkurrencen.

Af: Tomas Hansen (th@bmf1.dk) d. 9/3 2013 klokken 08:03

Der er blandt andet et abonnement på Bilmagasinet til hver af de 20 rundevindere og som noget nyt, så vil vi skrive en kort opdatering om Holdet efter hver runde.

BMF1 har en offentlig pulje, BMF1, som man frit kan melde sig ind i - her kan der kæmpes mod medlemmerne af BMF1 - vi er kendetegnet ved at vores hold hedder BMF1.

Yderligere, så har vi i år sammensat et subjektivt forslag til et vinderhold.

Begrundelser & hold kan ses herunder.

Holdet 2013


Ud fra hvordan der gives point på Holdet.dk, har vi valgt denne opstilling.

Vi har derfor lagt det meste af økonomien på kørerne, hvor vi ser muligheden for at gøre størst forskel.

Således har vi valgt den oplagte Sebastian Vettel fra, da vi syntes at han er for dyr, men valgt tre kørere vi forventer, vil ligge med helt fremme.

Det betyder at vi har valgt Fernando Alonso, der i den grad må brænde efter at få sig endnu et mesterskab, Jenson Button, der nu uden diskussion er nummer 1 i McLaren Mercedes teamet og Kimi Räikkönen, der sidste år beviste at man godt kan komme tilbage efter en pause. Nu har han heller ikke hustruen som forstyrrende element længere.
Den 4. kører er Max Chilton der udelukkende er valgt ud fra de økonomiske muligheder.
I pitten har vi valgt AMG-Mercedes. Upåagtet Lewis Hamilton mener de er bagud og har en del at arbejde med, så mener vi at de har gode muligheder for at tjene point hjem. De vinder måske ikke løb i år, men de vil være med i top 5 på fast basis.

Som chassis er Sauber og Force India valgt, 2 midterhold, der lå lige under de 5 bedste teams sidste år. I forhold til prisen, så dem ser vi som et godt tilbud.

Motoren har vi valgt skal komme fra Mercedes, da der er gode muligheder for at hurtigste omgang ender ved dem en del gange i år og motoren har tidligere vist sig ganske stabil.

God fornøjelse.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel tror på Mercedes Rossi opgiver Formel 1 »