Hamilton: Alonso er bedst

Normalt ville man tro, at en racerkører allerhelst ville slå sin gamle teamkammerat eller den forsvarende verdensmester, men det gælder ikke for Mercedes' Lewis Hamilton.

Top 3 efter kvalifikationen (før Hamilton blev diskvalificeret) . Copyright Ferrari Media

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 10/3 2013 klokken 20:03

Dueller er altid gode for seerne, men en duel med Button ville ikke få blodet i Hamiltons krop til at koge mere end normalt - og det på trods af, at Button sammenlagt har scoret flere points end Hamilton i deres tid som teamkammerater. I stedet mener han, at Alonso er den allerstørste konkurrent:

"Rivaliseringen mellem mig og Fernando ophidser mig mere. Han er den fyr, jeg vil slå. Du vil også slå Seb (Vettel, red.) eftersom de er dem med flest titler," fortæller Hamilton til avisen Daily Mail.

Lewis Hamilton og Jenson Button Copyright McLaren Media

"Men Alonso er den hurtigste kører, jeg kan få øje på. Han er også den mest erfarne. Enhver ville skulle kæmpe for at slå ham."

Hamilton ser endda frem til at skulle kæmpe mod Alonso og håber på en hurtig Ferrari:

"At prøve at slutte foran Alonso i en Ferrari, der faktisk er rigtig konkurrencedygtig, er en rigtig dejlig udfordring. Og jeg tror Ferrari vil være hurtige i år," fortæller han.

Fernando Alonso og Lewis Hamilton Copyright McLaren Media

Hamilton fik sin debut i 2007 med Alonso som teamkammerat. Sidste sæson gik han glip af 3. pladsen, som Kimi Räikkönen snuppede for næsen af ham, ligesom han i 2007 snuppede verdensmesterskabet med 1 point foran Lewis.
I 2008 blev Hamilton dog verdensmester, og nu vil han gerne snart tilbage til toppen:

"Vi vil alle sammen gerne være nr. 1. Jeg var nr. 1 i en kort periode. Nu er det tippet over til Sebastian. Men jeg vil være i spidsen. Folk ser Michael Schumacher som en gud, og det er dér, jeg vil være," slutter Lewis.

Her lige inden sæsonstart synes det usandsynligt, at Hamilton i sin Mercedes vil kunne kæmpe om verdensmesterskabet, men man skal aldrig udelukke noget - Så muligheden er der.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jenson Button til Toro Rosso Optakt til F1 sæsonen 2013, ver. 2 »