Domenicali usikker på formen

Dækkenes forholdsvis store effekt på hele feltet gør det ifølge Ferraris teamchef Stefano Domenicali svært at bedømme teamets øjeblikelige form.

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 2/4 2013 klokken 13:04

Dækkene sammenholdt med det uforudsigelige ved to regnvejrsløb gør det svært at få en klar indikation af, hvor Ferrari står i forhold til de øvrige topteams, især Red Bull, som har været stærkt kørende i sæsonens første to løb.

Stefano Domenicali og Luca di Montezemolo

Stillet overfor disse fakta udtaler Stefano Domenicali: ”Jeg ved ikke nøjagtig hvor, men jeg er sikker, på at vi er med i toppen.”

”Der er baner, hvor vores bil vil præstere bedre, og der andre baner, hvor nogle af de andre vil præstere bedre end os. For mig er der ingen tvivl om, at Red Bull er de stærkeste lige nu, men nu må vi se.”

Første sving Copyright Ferrari Media

”Mercedes har taget et skridt fremad, Lotus er meget konkurrencedygtige. Det bliver en interessant og udfordrende sæson, men vi skal nok være der, ingen tvivl om det.”

Den 47-årige italiener mener, at dækkene på nogle baner har gjort kørerne mere lige i år, hvilket har gjort det sværere for teamene at håndtere begge kørere.

Felipe Massa og Fernando Alonso Copyright Ferrari Media

”Det er helt sikkert vanskeligt; du kan se hvad der forgår i de andre teams. Det er generelt set en del af spillet. Det er medvirkende til, at alle kørere mener, at han er den stærkeste. Og det er op til kørerne hos Ferrari at være modne nok til at håndtere dette,” afslutter Domenicali.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel havde en fordel i Malaysia Marco og Kevins WSR løb vises i TV »