Pirelli overvejer at komme med nye dæk

Den udskældte italienske dækproducent Pirelli afviser at lade enkelte hold diktere ny dækstrategi, men vil ikke afvise, at de vil lave en revidering af deres dæk efter Bahrains Formel 1 Grand Prix.

De nye dæk . Copyright Pirelli Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/4 2013 klokken 08:04

”Blot fordi der er et enkelt hold eller to, der brokker sig over dækkene efter få løb, skal vi ikke straks kaste os over udvikling af nye dæk, for at tilfredsstille dem,” kom det fra Pirellis motorsportsdirektør Paul Hembery.

”Hvis vi ændrede dækkene allerede, vil det skabe mere brok, end vi får ud fra at lade de eksisterende dæk fortsætte,” tilføjede han.

Paul Hembery tilføjede dog, at Pirelli vil lave en evaluering af deres nye dæk efter Bahrains Grand Prix, hvor de mener at have nok data til at kunne lave en rigtig bedømmelse af de nuværende dæk.

Rygtet siger, at Pirelli stærkt overvejer at genanvende deres 2012 dækblanding, hvilket ud fra Hemberys udtalelser tidligst vil være, når vi kommer til Spanien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marco og Kevins WSR løb vises i TV Red Bull: Hurtigste pitstop »