Michelin tilbage i Formel 1?

Der er godt og grundigt gang i rygterne omkring en eventuel ny dækleverandør til Formel 1. Nu er det således kommet frem, at Michelin har haft møder med Ecclestone omkring et eventuelt come back til sporten allerede i 2014.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2013 klokken 13:06

Michelin, der trak sig som dækleverandør til Formel 1 efter 2006 sæsonen, er måske på vej tilbage til sporten.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er utilfredshed med den nuværende dækleverandør Pirelli, og at Pirelli også selv har udtalt, at de ikke er sikre på deres fortsatte engagement efter denne sæson.

Derfor er der også mange spekulationer fremme omkring, hvilket mærke vi så vil se i motorsportens fuldblodsklasse.

Hankook har været i dialog med Ecclestones stab tidligere, hvilket også senest gælder for Bridgestone. Begge afviser dog, at de skulle være på vej ind i sporten.

Nu er det så Michelin, der er blandet ind i spekulationerne og der er flere uafhængige kilder, der siger, at de har set repræsentanter fra Michelin holde møder med Bernie Ecclestone.

Om det er møder, som dem Hankook har holdt med dem, eller om der er tale om reelle forhandlinger, vides endnu ikke, så vi må vente med at se hvad der kommer til at stå på dækkene i 2014.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel vred over dæktest Hankook afviser dækinteresse »