Dato fastlagt for dækhøring

FIA har nu fastsat datoen for, hvornår Mercedes og Pirelli skal stille overfor den internationale tribunal, i forbindelse med afklaring omkring den berømte dæktest.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/6 2013 klokken 09:06

Torsdag den 20. juni 2013 klokken 9.30, er sat af til at afhøre Pirelli og Mercedes i forbindelse med den meget omtalte dæktestskandale.

Høringen vil finde sted hos FIA, i Salle du Comité, som findes i FIAs bygning på Place de la Concorde i Paris.

Det betyder at høringen vil finde sted en uge inden det britiske Grand Prix, som er det næste i kalenderen, med en forventning om, at sagen også er afgjort inden det næste Grand Prix.

De to anklagede parter er indkaldt på baggrund af den officielle protest, som Red Bull Racing og Scuderia Ferrari nedlagde i Monaco, da det blev kendt, at der var blevet gennemført en hemmelig dæktest i Barcelona efter det spanske Grand Prix.

Mercedes fastholder, at de ikke har gjort noget galt, og rygtet siger, at de har dokumentation på, at FIA rent faktisk har givet dem tilladelse til at gennemføre testen med Pirelli.

FIA afviser selvfølgelig, at de har givet dem grønt lys til at gennemføre en test med deres 2013-racer, samtidig med at Mercedes' nærmeste rivaler mener, at de skal straffes hårdt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP – Dagen Derpå Horner bakker Pirelli op »