Det koster at misse testen

Ross Brawn udtaler efter holdets dom om, at de ikke må deltage i testen med de unge håbefulde kørere, at det gør ondt på holdet, og at det har en stor betydning at deltage, selvom mange mener det modsatte.

Ross Brawn . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2013 klokken 11:06

Efter dommen mod Mercedes for deres deltagelse i Pirelli testen med deres nuværende racer, er der flere hold der har udtalt, at det blot er et lille rap over fingrene og ikke en rigtig straf.

Ross Brawn er af en helt anden holdning og beskylder deres rivaler for at lave ”spin” på sagen, for at få sympati og mere negativ fokus på Mercedes.

”At nedgøre testen og sige, at den ikke betyder noget for holdene, er simpelthen ikke rigtigt,” kom det fra Brawn op til det engelske Formel 1 Grand Prix.

”Holdene vil gennemføre en test på omkring 1.500 km. Med rendyrket testarbejde, som de kan bruge alle data fra, med henblik på bilernes udvikling.”

”Yderligere er der en meget stor fordel ved, at testen finder sted lige efter løbet på Silverstone, nemlig at man kan bruge data fra løbet til at komme endnu længere frem i udviklingsarbejdet.”

”Jeg ser vores udelukkelse som et stort tab, som vi kan komme til at lide under resten af sæsonen,” sluttede Ross Brawn, der samtidig holder fast i, at de ikke fik nogle data med sig fra Pirelli testen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Selv mirakler vil ikke løse McLarens problemer Monza LIVE »