Monza LIVE

Efter en sommer med det danske vejrs luner, eller i stress og jag med skrigende unger og alt for mange kolde øl, er der intet som en septembertur til Monza for at overvære det Italienske Formel 1 Grand Prix.

Billeder fra Monza 2012 . Copyright Ewert Foto

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2013 klokken 13:06

BMF1 redaktionen har oplevet en del Formel 1 løb live, i forskellige verdensdele og under meget forskellige forhold, men en ting vi alle er enige om er, at intet slår oplevelsen på Monza.

Der er noget helt specielt over banen, der ligger i Monza Parc. Man mærker historiens vingesus, og atmosfæren er fantastisk. Stå i parken, luk øjnene og mærk, hvordan kroppen bliver afslappet. Monza er næsten terapeutisk, og vi er afhængige.

Ud over at Monza ligger så fantastisk smukt et sted, så er det i Milano vi bor, hvilket betyder at der er så meget mere end blot Formel 1 på kalenderen, uden dermed at sige, at Formel 1 oplevelsen ikke er nok, for det er den altid.

Billeder fra Monza 2012 Copyright Ewert Foto

Er man Ferrari fan, er der ikke bedre steder at tage hen, især ikke hvis de også vinder, og holder man med et andet hold, er det stadig en topoplevelse at komme til Monza.

Billeder fra Monza 2012 Copyright Ewert Foto

Derfor har BMF1 holdet været på Monza de sidste tre år, og derfor syntes vi, at vi vil dele denne fantastiske oplevelse med vores læsere, hvorfor vi sammen med Formula1club.dk har skruet et helt specielt tilbud sammen til vores læsere.

Billeder fra Monza 2012 Copyright Ewert Foto

Ud over det I normalt vil opleve med Formula1club.dk vil BMF1 rejsen være en anelse billigere og der vil blive tilføjet lidt flere goodies.

Vi er sikre på, at der bliver rift om pladserne, så meld jer til hurtigst muligt.

Tilmelding sker direkte til Formula1club.dk, husk at oplyse, at I har tilbuddet via BMF1 for at få DKK 500,- i ekstra rabat.

Log direkte ind på Grand Premio Santander D’Italia Monza 5. – 10. september siden her

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det koster at misse testen Button er ikke nødvendigvis McLaren-Honda-kører? »