• Forside

Rosberg glæder sig til Montreal

Williams piloten Nico Rosberg, glæder sig meget til at deltage i Canadas Grand Prix for første gang, efter at have hørt mange rosende ord om løbet fra andre Formel 1 piloter. Yderligere havde Williams og Rosberg en rigtig god test på Monza i sidste uge.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/6 2006 klokken 13:06

I den kommende weekend afvikles Grand Prix nummer 38 i Canada. Et Grand Prix som langt de fleste piloter i feltet ser meget frem til, men især Nico Rosberg.

”Jeg ser utroligt meget frem til Canadas Grand Prix, af to store grunde,” kom det fra Rosberg Junior.
”For det første, havde vi nogle rigtigt opløftende testdage i sidste uge på Monza, der indikerede at vi står meget stærkere end vi gjorde på Silverstone.”

”For det andet, så bliver alle de andre piloter ved med at fortælle mig, hvor dejlig Montreal er og at løbet på Gilles Villeneuve banen er,” tilføjede han. ”Det er første gang jeg skal køre på banen, hvilket normalt er en stor udfordring, men jeg er ret sikker på, at jeg nok skal magte opgaven,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER