Alonso uden hold i 2014

Ferrari stjernen Fernando Alonso meldte tidligere på måneden ud, at han var klar til at overtage Pro Tour Cykelholdet Euskaltel-Euskadi. Men de afgørende forhandlinger er nu brudt sammen, så handlen bliver ikke til noget, meldes det ud.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2013 klokken 09:09

Fernando Alonso er passioneret amatørcykelrytter og vil meget gerne være med til at gøre en forskel for sporten, så da det kom frem, at Euskaltel-Euskadi Pro Tour cykelholdet stod til at lukke efter denne sæson, var spanieren ikke sen til at slå til.

Lige inden formel 1 løbet på Monza sendte Alonso et Tweet ud om, at der ville komme en spændende udmelding fra ham i nær fremtid.

Dagen efter meldte han ud, at han havde indgået en aftale med Euskaltel-Euskadi om at overtage holdet efter sæsonen, og at de kun manglede at få de sidste detaljer på plads, inden der kunne komme en 100 % officiel udmelding.

Nu melder Alonso så ud, at de sidste detaljer ikke er faldet på plads, hvorfor aftalen ikke bliver til noget.

”Vi har prøvet alt for at få tingene til at mødes, men til sidst har vi måtte opgive projektet om at overtage Euskaltel-Euskadi,” kom det fra Alonso.

”Jeg er fortsat meget interesseret i at gå ind i professionel cykelsport, hvilket betyder, at jeg har planer om at starte et nyt hold, som så først vil blive fra 2015,” tilføjede han.

Alonsos kontrakt med Ferrari udløber efter 2014 sæsonen, hvilket kunne gå hen og blive den sidste sæson for spanieren i Formel 1, hvis han ønsker at gå ind i cykelsporten på fuld tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Webber får straf for at køre med Alonso Lotus havde pneumatik problem »