Wolff tror Vettel sejrer resten af året

En meget overbevisende indsats i Singapore har fået Mercedes' Motorsportchef Toto Wolff til at ryste i bukserne og udtale, at han tror på, at Sebastian Vettel lige nu er i en liga for sig selv, så han kan vinde sæsonens resterende 6 løb.

Toto Wolff hos Mercedes . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/9 2013 klokken 11:09

Med omgangstider der var op til 2 sekunder hurtigere end nærmeste konkurrent, var Sebastian Vettel urørlig under weekendens Formel 1 Grand Prix i Singapore.

Det lagde de også mærke til hos Mercedes, der ellers længe så ud til at være eneste hold, der reelt havde en chance for at udfordre Vettel i kampen om en sejr, især efter Rosbergs stærke kvalifikation, der var meget tæt på at sikre ham pole.

Men da løbet blev skudt i gang, var der ingen, der kunne følge med Sebastian Vettel, som hurtigt udbyggede et 10 sekunders forspring for så at sætte tempoet ned, da det blev indkalkuleret, at der ville komme en periode bag sikkerhedsbilen, hvilket der også gjorde.

Mercedes’ motorsportchef, Toto Wolff, har efterfølgende udtalt, at Vettels indsats var så perfekt og stærk, at han tror de øvrige hold blot vil være statister i de sidste 6 løb, som Vettel kan vinde, hvis ikke han får mekaniske problemer.

Wolff tror at Sebastian Vettel vil få sin del af Champagnen i de resterende 6 løb Red Bull Media

”Jeg er ikke i tvivl om, at han kan gøre rent bord i de sidste 6 løb, hvis ikke han får en DNF,” kom det fra Wolff.

”Hvis der er nogen, der har fortjent mesterskabet, så er det dem,” kom det yderligere fra ham med dyb respekt.

I en kommentar omkring Singapores Grand Prix, hvor Rosberg reelt tog starten, men mistede den i første sving, siger Wolff:

”Om vi havde holdt førstepladsen efter første sving eller ej, tror jeg ikke havde ændret noget som helst. Vettel ville bare have kørt forbi alligevel!”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus havde pneumatik problem Motorsportslitteratur med rabat »