McLaren udskyder sponsorannoncering

At Perez er på vej ud af McLaren, til fordel for Magnussen, ser mere og mere sandt ud. McLaren har nu valgt at udskyde annonceringen af deres nye hovedsponsor til januar.

Martin Whitmarsh Ungarns GP 2013 . Copyright McLaren Group

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/11 2013 klokken 11:11

Mexicanske Telmex har længe været udset til at blive McLarens nye hovedsponsor, et sponsorat der er mange der mener, er knyttet tæt sammen med Sergio Perez.

Nu melder McLaren ud, at den planlagte annoncering af holdets nye hovedsponsor i starten af december, er udskudt til januar.

For Sergio Perez er det næppe gode nyheder, mens Kevin Magnussen helt sikkert ser meget anderledes på denne sag.

Martin Whitmarch udtaler omkring udskydelsen, at de forventer at annoncere flere mindre sponsorer for den kommende sæson, frem for en enkelt stor.

”Der kommer en hel fanfare af nye sponsorer, som vi vil præsentere sammen med vores 2014 racer i stedet for den 2. december som planlagt,” kom det fra McLaren chefen, der hævder at det er en PR beslutning.

”Den endelige beslutning om hvordan vi vil præsentere vores nye sponsorer, er dog endnu ikke helt på plads, da det ikke kun er op til os,” sluttede Whitmarch.

Med denne nye udmelding fra McLaren, kan vi næsten ikke komme tættere på at få en bekræftelse af Kevin Magnussen som ny McLaren kører, uden det er officielt bekræftet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen til McLaren! Ny F1-bane i Rusland »